Loopbaanadvisering

Als je merkt dat je al een tijd niet meer lekker in je vel zit in de functie of als je wel weer eens wat anders wilt of merkt dat je motivatie afneemt kan een loopbaanadviestraject helpen. Loopbaanadvisering bij de AOG Groep is een traject dat we samen doen. Het is transparant, gefundeerd en het werkt.

Iedereen heeft namelijk talenten die bruikbaar zijn. Maar ook zijn er voor ieder individu omstandigheden en drijfveren die belangrijk zijn. Het inzetten van die talenten op een plek die goed voelt geeft weer zelfvertrouwen. Vele uitkomsten zijn mogelijk.

Soms zijn kleine aanpassingen, bijvoorbeeld nieuwe ontwikkeltaken, voldoende om weer met nieuwe energie aan de slag te gaan. In andere gevallen kan een grotere verandering wenselijk zijn.

Na een traject is de client in ieder geval goed toegerust om tijdig risico’s te herkennen en zelf aanzetten te geven tot bijsturen van de loopbaan.

Wanneer het duidelijk is geworden dat een ander pad zal worden ingeslagen kan eventueel aanvullend gekozen worden voor outplacement.